Back to All Events

Dubbelconcert 125 jaar KMV De Leiezonen

  • Sint-Jan-Baptist kerk Beveren-Leie Kerkplein 37 8791 Beveren-Leie België (map)

Concert i.s.m. sopraan Elsi Spanoghe en Fanfareorkest Brass-aux-Saxes

Op 27 oktober speelt Koninklijke Muziekvereniging De Leiezonen (Desselgem) o.l.v. Diederik De Roeck een dubbelconcert met Fanfareorkest Brass-aux-Saxes (Westerlo) naar aanleiding van het 125-jarige bestaan van De Leiezonen. Het concert vindt plaats in de kerk van Beveren-Leie vanaf 20u. KMV De Leiezonen werden in 2017 vice-wereldkampioen in de 2de divisie tijdens het Wereld Muziek Concours te Kerkrade (NL). Tickets voor deze avond met twee topfanfareorkesten en soliste Elsi Spanoghe kan u NU bestellen via de website van De Leiezonen.

Earlier Event: October 21
Recital
Later Event: November 25
Qui-Vive 2.0